magazin naturart

magazin naturart

Acasa
Contact
Galerie foto
 
Produse:
 
Burete Floral
Accesorii si Consumabile
Ambalaje si Benzi
Lumanari
Obiecte Decorative
Vaze si Ceramica
Cosuri si Ghivece
Plante Uscate
Lumini Decorative

Magazin depozit destinat persoanelor juridice si persoanelor fizice autorizate in urma inregistrarii coordonatelor fiscale.

Puteti sa comandati articolele conform descrierii de pe site sau dupa primirea listei de preturi, urmand confirmarea stocurilor si preturilor articolelor. Comanda minima 100 Lei.

Livrarea comenzilor se face prin curierat rapid, costurile aferente fiind suportate de catre NaturArt doar pentru comenzi mai mari de 500 lei + TVA pentru judetele din Transilvania si mai mari de 1000 lei + TVA pentru restul regiunilor tarii, in limita a 1,5 metri cubi volumetrici.

In aria de acoperire a distributiei firmei noastre livrarea se face o data la 2 saptamani pentru urmatoarele rute: Aiud, Teius, Alba Iulia, Sebes, Orastie, Deva, Hunedoara; Cluj, Gherla, Dej, Beclean, Bistrita; Turda, Campia Turzii, Ludus, Iernut, Targu Mures, Reghin.

Va rugam sa ne contactati pentru oferta completa!


Magazin Depozit

Initiativa NaturArt a adus un suflu nou pe piata de specialitate, avand depozitul magazin pus la dispozitia designerilor florali, organizatorilor de evenimente, florariilor, decoratorilor de interior si exterior cat si specialistilor peisagisti.

Produsele comercializate sunt exigent selectate de la producatori interni si externi de prim rang al calitatii, Oasis, TecArFlor, Mabella, etc. oferindu-va produse de burete floral, benzi si panglici, lumanari, vaze si suporti , accesorii si decoratiuni, avand o diversitate de peste 700 de articole aflate in stoc, realizand in parteneriat cu acestia show-uri tematice periodice de design floristic.

Utilizand produse de calitate superioara veti elimina riscurile, aprecierile si beneficiile pozitive vor fi permanente in activitatea D-voastra.